Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2011 17:59 - Свиня с тиква
Автор: turb04 Категория: Изкуство   
Прочетен: 1474 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Виждали ли сте, как свиня се бори с тиква?

Гледката е паметна и извънредно забавна за страничните наблюдатели, но не и за свинята, разбира се.

Тиквата (това е един голям жълт бостански продукт с извънредно здрава и дебела кора), си лежи и си мирише пресъблазнително, а гладната свиня е в почти предоргазмено състояние (което при свинете трае по тридесет минути - оргазменото имам предвид), предвкусвайки невероятното пиршество, защото свинският й глад отдавна е задминал вълчия. Обаче... Обаче, има един сериозен проблем - пустата тиква не поддава да се разтвори пред свинската паст и колчем свинята я подръчква със зурлата си, жълтият демон започва да се търкаля из целия двор.

Свинята, понеже си е свиня и от храна не се отказва посмъртно, преследва жълтото бостанджийско творение, като на моменти финтовете и тактиката й са далеч по-интересни и стойностни от тези на националния ни отбор по футбол. И така, в дружески закачки и подбутвания, свинята и тиквата прекарват щастливо целия ден, като всяка една държи на своето си и не се дава.

Защо разказах горното?

Защото одеве и аз се оказах в положението на свинята, а ролята на тиквата бе отредена на една вакумирана опаковка кашкавал.

Не зная по какви стандарти се избират опаковките за подобни хранителни продукти, но със сигурност разбрах, че отварянето на подобно чудо си е една извънредно опасна, рискова и трудоемка дейност.

Първоначално подходих съвсем лежерно и се опитах да разкъсам края на въпросната опаковка с пръсти. Ядец! Не става.

Е, рекох си, ще пробвам със зъби, пък после ще  я доразкъсам.

Да, ама не... Зъбите ме заболяха, а опаковката си стоеше невъзмутимо невредима...

Тогава вече осъзнах, че работата става сериозна и взех един остър нож, като идеята ми беше да отрежа едно парче, барабар с опаковката и оттам насетне - пей сърце и сбогом глад.

Аз съм здраво момче. Доста здраво.

Е, взех аз да натискам и да движа назад - напред въпросния нож, обаче онова творение на химическата промишленост само се разтяга и свива, все едно е девствената ципа на деветдесет и четири годишна монахиня (ако все пак са останали монахини с девствени ципи, естествено...).

След обилно изпотяване от моя страна и никаква реакция от страна на вакумираната опаковка с кашкавал, у мен се събуди онзи атавистичен садист, който е забивал колчета в сърцата на вампирите, зер да отърве съселяните и човечеството като цяло...

И стана! Успях да пробода опаковката и.... пръста си...

Чудо...

Все пак ще ям.

След това се замислих, как ли би се справила моята осемгодишна дъщеря, ако е сама и много гладна.

Най-вероятно би умряла от глад, или от прободно - прорезните си рани...

Дааа.... Ами, след като успях да се справя с тази опаковка, производителите следва дълбоко да се замислят, защо всичко бе толкова лесно достъпно...

Няма да е зле да се приеме стандарт, в който вакумираните продукти да се обличат в стилно-елегантна танкова броня.

Тъй де - хем ние ще се развиваме като хомо сапиенс сапиенс, изобретявайки нови методи за достигане до енергийния източник за нашите тела, хем родната индустрия ще заработи с пълна пара и ще задминем и Швеция по производство на стомана.

Амин...




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. smile999 - И на мен, не веднъж ми се е случвал ...
21.06.2011 20:04
И на мен, не веднъж ми се е случвал такъв инцидент, затова, вече си имам една малка ножичка на кухненския плот, на поставката за ножове...докато производителите се решат да сменят опаковките, някога.:-)
цитирай
2. turb04 - Е, то и аз имам, ама. . . след дъжд - ...
21.06.2011 23:02
Е, то и аз имам, ама... след дъжд - качулка :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: turb04
Категория: Спорт
Прочетен: 2650046
Постинги: 623
Коментари: 6144
Гласове: 16000
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031