Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2014 20:58 - Правили ли сте виртуален секс?
Автор: turb04 Категория: Спорт   
Прочетен: 3410 Коментари: 4 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Правили ли сте виртуален секс?

Ха, сега де... Усещам как ще предизвикам поредните размирици и за да дам тон ще си призная – аз съм правил и съм извънредно и изключително доволен.

Правил съм го още преди нашествието и удобствата на мрежата, посредством откритието на Александър Бел – телефона.

Да, но тогава беше продиктувано от невъзможността да видя обекта на моите страстни пристрастия, ала днес нещата са съвсем различни.

Не зная, дали мрежата е причинител на алиенацията у хората, или е последващо явление, но е факт, че в последно време хората са достъпни основно във виртуалното пространство, а това доведе до пренасяне на доста значими за отделния индивид дейности в същото това нематериално на пръв поглед измерение.

А дали е толкова нематериално, колкото онова, с което сме свикнали?

Всъщност, идеята за секса е в главата, а не в гениталиите – последните са само физически изпълнител на всичко онова, което нашето съзнание проектира.

Опитайте да си спомните първото си сексуално изживяване въобще. Ако се напрегнете ще установите, че то е било виртуално, т.е. проекция на либидото ви върху обект, който дори хабер е нямал за онова, което е бушувало в ума ви.

Мрежата дава неизчерпаеми възможности за осъществяване на фантазиите и...безопасно удобство... Дава и друго – неограничени възможности за избор на идеален партньор, защото последният, макар и реално съществуващ някъде по света, на практика е идеализиран образ, присъстващ по принцип краткотрайно до вас и несъздаващ обичайните неудобства, като миришещи крака, лош дъх, потни длани...

Да, това ни кара да се чувстваме много добре, много обичани, да даваме обич във вид и количества, на които често сме неспособни в реалния живот, да получаваме мега-оргазми, да обладаваме прелестни създания, да караме нашите и на партньора рецептори да прегряват до.... е, хайде да не уточнявам, защото ще се наложи да слагам не червена точка, а нещо далеч по-огромно...

Има и други преимущества – при грешка не търчите за Escapelle, не хващате трипер, въшки, хламиди, или – Не дай, Боже! – СПИН и сифилис...

Естествено, след виртуалния секс и, ако същият ви е накарал да летите из облаците, можете да се срещнете с отсрещния и смея да твърдя, че последващите преживявания са на 100% удачни! Дори повече от удачни...

Само не мога да разбера едно – виртуалният секс изневяра ли е? Или се превръща в такава, чак след като се превърне в реален?

Въпроси, въпроси....

Та, правили ли сте виртуален секс?




Гласувай:
20



1. sherif - ...
14.09.2014 22:22

Някой ден ...

http://vbox7.com/play:4c1800a56f

цитирай
2. sartorium - Хаха, телефонен секс не съм правил
15.09.2014 02:10
нито пък скайп-секс или чат-секс. Но честно казано, бих правил виртуален секс от вида в който ще го правят в бъдещето - триизмерна компютърна симулация, в която участваш от първо лице.
Засега все още не можем да го постигнем технологично и се задоволяваме да сме само наблюдатели на горещите сцени в света на 3D фантазиите. Даже наскоро, проверявах докъде са нещата с една игра, по която работят пичовете от 3DX и попаднах на един друг техен проект, който е еротичен, +18 така да се каже, но са използвали модели от иначе бойни игри. Та докато го гледах започнах да се чудя дали като излезе играта ми ще искам да убия враговете си или да ги чукам. Направо да се побърка човек :-))


Давам ти линк, откъдето можеш да си свалиш безплатно това за което ти приказвам, просто да видиш за какво ти говоря :
http://thepiratebay.se/torrent/8738864/Affect3D_Girlfriends_4_Ever
Ако се престрашиш да влезеш в тая виртуална фантазия и си го дръпнеш, след като се изтегли е в zip-формат, унзипваш го,отваряш папката със съдържанието и щракаш два пъти с левия бутон на мишката върху start.exe (не изисква инсталация и няма вируси). После като ти отвори екрана и ти даде менюто натискаш от менюто Play и като погледаш 10-тина минути ще разбереш, че в момента, в който ти прикрепят жици към канчето и се окажеш вътре в такъв свят, най-вероятно няма да искаш да излезеш от него :-))
цитирай
3. stroyanovden - виртуален секс
15.09.2014 16:12
Едва ли може да изненадаш някои (може би онези под нужната възраст, и онези които нямат компютри) с подобно запитване.Има всякакви хора, като живи и стремящи се същества едва ли има живи, и в мрежата които да не са опитвали.Въпросът е кои открито ще заяви,какво и къде опитва и прави.
цитирай
4. born - Тези мурафети се наричат чекидж...
15.09.2014 20:42
Тези мурафети се наричат чекиджийство.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: turb04
Категория: Спорт
Прочетен: 2649762
Постинги: 623
Коментари: 6144
Гласове: 16000
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031