Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2014 16:25 - 11 септември - смъртоносната лъжа
Автор: turb04 Категория: Спорт   
Прочетен: 9472 Коментари: 10 Гласове:
39


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Самолет се забива в една от кулите близанци и новината обикаля света. Нормално - комуникациите са такива, че наистина всяка новина за минути отива да другия край на света. Как обаче един самолет се заби посред бял ден в емблематична сграда в Ню Йорк и как случайно там имаше много камери?

Твърди се, че арабски терорист е взел насилствено управлението на самолета и го е забил в една от кулите. След това и втори такъв юнак повтаря операцията. "Терористите" се били обучавали на тренажор и пак на тренажор се и упражнявали. Да, но на тренажорът се набляга на традиционни ситуации, а не на нацелване на сгради. Това е все едно човек, който никога не е шофирал да се обучи и упражнява на тренажор и после да излезе да се състезава във Формула 1! Нали се сещате, че състезанието ще продължи максимум до втория завой! Тук публикувам два видеоклипа от Ютюб. Вижте захода на самолета и си помислете, дали някаква фанатизирана арабска репа може да го направи!

Има и друго - всеки самолет има курс, който се следи от РВД (Ръководство въздушно движение), като положението му непрекъснато се следи на радара и дори и минималното отклонение предизвиква реакция! Ако пилотът се отклони и спре да отговаря на позивните на диспечера в РВД има съответен план за действие, в който е заложено и незабавното излитане на изтребители! И ако при първия самолет не е имало реакция (което е практически невъзможно), как така и при втория няма нищо?

Първият самолет удря сградата високо. В сградата има пожар, но той е локализиран твърде високо и не е много силен. Това е странно. В един самолет, който излита има страшно много керосин. Керосинът е много лесно запалим - на практика може да пламне и от контакта си с въздуха. Има експлозия, в която доста изгаря, но погледнете сами - дупка в сградата и почти никакъв пламък. При втория самолет е подобно, но се наблюдава нещо много интересно - взрив в самата сграда.... А това навежда на мисли... Дали наистина е имало пилот в самолета? При съвременните технологии не е проблем за един самолет да излети чрез дистанционно управление. Още по-лесно е да се блъсне в сградата - поставяш маяк, автопилотът се движи по него и... бум! Когато знаеш, че няма да имаш много дълъг полет слагаш и по-малко гориво и всичко е точно!

Най-озадачаващото нещо обаче е сривът на кулите. Вторият клип недвусмиселно показва за какво иде реч! Не е възможно една сграда да поддаде по този начин! И двете кули бяха перфектно сринати! Жестоко и преднамерено!

А най-странното е, че и трета сграда в близост се срина... Там е и Управлението на ФБР! Май третият самолет не е пристигнал, а някой фантом е свършил работата. Същото важи и за Пентагона... Там пък така и не се разбра, какво е ударило сградата, но не ще да е бил самолет, защото това е предизвикателство и за най-опитния авиатор, тъй като трябва да лети на метри от земата с тежката машина, та да я забие по този начин.... Мистерии

Защо си мисля, че мсичко е фата Моргана?!

защото не може десет миризлви араби сами да осъществят такава грандиозна организация. За да се изпълни нещо толкова перфектно са необходими усилията на страшно много ПОДГОТВЕНИ специалисти- Да не говорим за стиковката на действията в реално време!

защото не може организирана система, като американската да проспи подобно нещо.

защото някой имаше троен интерес

а) намиране на враг и последващи световни действия, които не закъсняха!

б) насочване на вътрешното напрежение навън!

в) директна печалба - предните дни се продават скъпо акциите на различни авиокомпании, а след 11.09.2001 се изкупуват на безценица!

И още нещо - в сградите не отива нито един евреин! А там работят хиляди от тях!

На всички е известно, че САЩ се управляват от най-крупните еврейски капиталисти и на практика са плацдарм за действията им! А тези хора са безогледно жестоки и коравосърдечни, когато става въпрос за техните интереси. Предците им създадоха държавите на Чумата - Хитлерова Германия и СССР, разпалиха Втората световна война и организираха Холокоста за собствените си съплеменници, та да ги принудят да отидат и се заселят по чукарите на Голанските възвишение и бреговете на река Йордан. Без Холокоста тези евреи никога нямаше да напуснат Европа.

Пиша за тези неща и ми става страшно! Страшно, защото осъзнавам, че нещата няма да спрат дотук! Ще ударят Иран, после някой друг необходим грешник и ще правят пари! Това, заедно с омразата към останалите хора на планетата е движещата сила за тази шепа самозабравили се Крезове!

И в днешния ден, след деня ня Кървавия цирк ми се ще повече хора да проумеят, какво всъщност се случва по света и да се обединим! Да се обединим, за да заживеем спокойно! "Терористите", правителствата по света, религиозният фанатизъм, безчовечността и умишленото поддържане на животински стандарт за хората в Африка, непрекъснато лумващите военни конфликни по света, небивалото разрастване на наркоманията са все лица на тази уродлива група!

Те искат свят от роби! Свят от незаинтересовани и безволеви хора, които са лесно манипулируеми и управляеми!

Лошото е, че са много напред в постигането на тази цел! А жертвите ще са нашите деца и внуци!








Гласувай:
39



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Да не забравяме и нещо друго, което
09.09.2014 18:27
никак не е маловажно: тези сгради със сигурност са били ЗАСТРАХОВАНИ. Кой и какви пари е прилапал от тези застраховки?!
цитирай
2. vmir - Според мен американското правителство само си пуска подобни слухове,
10.09.2014 01:07
защото няма нищо по-удобно за спечелване на преговори от моментално опровержими "доказателства". Поискай списък на жертвите и провери няма ли еврейски имена между загиналите, става за минута. Че нямало и един загинал евреин се повтаря от години, а никой не се притеснява, че проверката е елементарна.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздрав!
10.09.2014 08:54
Май такава е истината. Логиката на нещата и развитието на еврейството още от библейско време, както самият еврейски манталитет, базиран единствено на алчност, интриги, омраза и мания за превъзходство, водят към вероятността случаят да е точно такъв.
цитирай
4. lado - Има и два пълнометражни филма.
10.09.2014 11:57
Без списъци на евреи. Само технология, специалисти и документи. А третата сграда FOX я обявиха за паднала, а зад гърба на репортерката на фона на градския пейзаж сградата стоя още 3 минути.
По въпроса за кулите съм изгледал едва ли не всичко. Твърдо убеден - вътрешна работа
цитирай
5. pesho - Вече и на децата е ясно кой стои зад ...
10.09.2014 14:57
Вече и на децата е ясно кой стои зад вдичко това,но с Русия щатите ще настъпят мотиката
цитирай
6. sartorium - >>100% от американците, които са били там са имали телефони с камера.
10.09.2014 15:00
>>90% от хилядите туристи ежедневно посещаващи СТЦ са носели видеокамери или фотоапарати.

>>Всеки квадратен метър в и около СТЦ се охранява от частни фирми и има разположени охранителни камери буквално навсякъде и под всеки възможен ъгъл.

>>Почти всяка една държавна, локална или частна агенция са участвали в разследването на катастрофата. Трудно е да скриеш истината от хиляди хора или да ги подкупиш всичките. Най-малкото трябва предварително да разбереш дали в сградите няма да се окаже някой близък на тези, които после ще провеждат разследването.

>>Не е вярно твърдението, че няма жертви етнически евреи. Дори напротив - загиналите хора от еврейски произход са доста. Потърси списъците на жертвите.

>>Относно пожара : ако самолетът се беше разбил на отворена площадка щетите нямаше да са толкова големи, но той се забива в затворено пространство. Като пример можеш да си представиш какво ще стане ако пиратка гръмне върху отворената ти длан и какво ще се случи, ако същата пиратка гръмне в стиснатата ти в юмрук ръка.

>>Често срещано из нета е мнението, че арабите са едва ли не полудиви племена, които през повечето време са заети да събират грудки и корени за прехрана и само най-големият тежкар в племето има счупен лък и две-три криви стрели, с които понякога случайно успява да утрепе някакво животно.
Арабите разполагат с всички съвременни технологии, които са достъпни и за останалия свят. Математическата формула за създаването на атомна бомба е също всеобщо достояние. Крачката до физичната формула може и да са я направили вече. А това дали някой може да кара самолет не е свързано по никакъв начин с етническата му принадлежност. Аз лично не се сещам за арабска държава без авиофлот. Да не мислиш, че качват една тумба мангали в арабския самолет и ги пускат да летят на кесим и ако се разбият - еби ги в гъза, пък ако ненадейно кацнат някъде успешно - аллах акбар.
цитирай
7. indiram - "Истината е някъде по средата!" - Дали?
10.09.2014 16:56
Има много загадки и вероятности около това престъпление. Виновни има и те са някъде, Бог знае къде. Както често се случва, истинската истина ще остане скрита зад хилядите "разследвания и заключения".
Тогава, като вероятност, ако за кулите има заговор, то какво следва за вирусите в Африка и последващите хуманитарни действия?
Питам се, обаче, ако има такива хора (дали трябва да ги наричаме хора или с някаква друга дума?), за какво им е свят от роби, от безволеви хора, от гладни и оръфани ... каква дума да сложа тук?... дори не роботоподобни? Това ли ще ги направи щастливи? ... Тук се сещам за една книга, мисля че беше "Плажът" на Джеймс Патерсън, където няколко души (които си нямат друго забавление) наемат един да убива, да записва убийствата и да им изпраща записите, питайки ги всеки път: "Всички ли са щастливи?"...
Тук, в блога, имаше един постинг за разговорите на един човек от Бургаско с някакво извънземно на име Нер (запомних името, понеже на гръцки неро е вода), и му било съобщено, че България се атакува с някакво ново по технология импулсно оръжие, което причинява наводненията. Не знам как и защо, но изведнъж се сетих за атентата на летището в Сарафово-2012г.
Може ли страданието да прави някого щастлив?
цитирай
8. lado - Ами изгледай всичко и слушай какво става. И тогава ако не прозреш, нищо не мое ти помогна
11.09.2014 12:42
[quote=sartorium]>>90% от хилядите туристи ежедневно посещаващи СТЦ са носели видеокамери или фотоапарати.


цитирай
9. zabylgarite - ....
11.09.2014 20:28
Няколко дни преди това кулите са застраховани
явно и там е толкова правосъдието

политици и служби се имат за над закона

но не са над Господ
срещу Когото се борят,докато Го отричат или докато лицемерничат пред микрофоните
цитирай
10. perrorabiosotannen - Помислете сами, тези дати ги свързва нещо.
12.09.2014 09:32
07 / 05 / 1915,
07 / 12 / 1941 и
11 септември 2001.
Има нещо много повече от застраховка.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: turb04
Категория: Спорт
Прочетен: 2649769
Постинги: 623
Коментари: 6144
Гласове: 16000
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031