Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2014 19:22 - Блогъриади или как е в МБАЛНП Свети Наум
Автор: turb04 Категория: Спорт   
Прочетен: 1888 Коментари: 6 Гласове:
22

Последна промяна: 05.08.2014 21:22


И такаааа... Реших, че поради липса на някакви интересни новинки, няма да е лошо да се поразровя из авторските писания на людето от блог.бг-то и да се поразсея, а то се оказа, че било интересно, та сега ще взема да си споделя и с вас онова, което ми се видя по-така.   "До кога човека ще се уповава на така наречената религия "Наука" ?" - вика колегата rozzata.   "Науката може да докаже много неща, но има неща които просто се случват на точното място, в точното време и нямат научно обяснение. Не е ли крайно време да си отворим съзнанието и да гледаме на нещата от друга гледна точка? Повечето ги е страх да повярват в така нареченото паранормално явление, защото науката няма обяснение за него. Истината е, че науката държи съзнанието на човека в ограничени мащаби и не му позволява да гледа отвъд нещата !!!"
Тц-тц-тц... Ти да видиш колко науката била безхаберна и пречела на човечеството да му се получават нещата... Така е. Не е като религията, където всичко е изчерпателно обяснено, ако да не отговаря на истината и да е лъгало целокупното човечество някое и друго хилядолетие. Под постинга има и коментари, естествено, най-къртещият е на г.н minevv, който се явява нещо като Лъчо Мозъка за блог.бг-то, а именно:
    "... има неща които науката не може да обясни и точно, зашото не може да го обясни хората не го вярват и, им се струва фантазия."--- ми лох нес, чупакабра ... гледане на бъдеще.... има ли такова нещо...    докато няма достоверни факти,, то е само предмет на изследване, а не се приема за истина.. Науката не отрича нищо имплицитно, а иска факти.... дадох ти примерни книги...... поне кун прочети.....и история на флософията...".
При въпросния Мозък пунктуацията не е от значение, щото и мисълта е такава - непунктуална, но иначе той е сеяч на всякаква мъдрост и дълбоко компетентен, разбира се...

Попадам на публикация на колегата Кушел:   "Абе, лайняри, какво си позволявате вие, а??????????????????????   България ваша колония ли е?????????????????????   Къде има по света такова нещо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вие съсипвате страната ни умишлено, осъществявайки геополитическите си амбиции. Обезлюдихте ни. Съсипахте икономиката ни. Опростачихте целенасочено сънародниците ни чрез гадните си телевизии, настанихте тук базите си, строите военни обекти, превръщате ни в мишена за ответен удар. Вие сте чума за страната ни. Дори много по-лошо от чума. Вие целите България да изчезне като държава. Вие ни унижавате и се държите с нас заповеднически. МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТУК! Българите ви мразят от цялото си сърце. "
Оказва се, че гневът му бил предизвикан, щото Щатите щели да наказват български фирми, работещи с онази руската, строяща Южен поток, която също попадна под удара на наказанията във връзка с мъдрата политика на другаря Путин спрямо Украйна. Нейсе. От колегата Кушел разбирам, че истинските българи са онези, които са работили с руската прецакана компания. То е верно, че останахме шепа народ, ама не знаех, че и индобългарите са бачкали по газопровода, който още не се строи. Гадни хамериканци, ей...

Колегата Рустам пък, направо не е в кожата си:
    "За пореден път в българско  правителство е назначен американски шпионин. За пореден път сме свидетели на унизително и гнусно поведение на нашите управляващи. Назначеният за външен министър на България в служебното правителство на Близнашки - Даниел Митев идва директно от американската  "неправителствена организация" Национален демократичен институт(НДИ). Работил е активно за нея в Ирак, с цел установяване на "демократични" ценности и институции при аборигените."
  Оказало се, че някакъв министър на външните работи бил шпионин, моля ти се... И то на ЦРУ! Направо съм на път да се съглася, ама ми е чудно, какво ще каже този шпионин на американците, дето те не го знаят. Просто си питам. В този ред на мисли и аз да задам въпрос - Никито Младенов и Крисито Вигенин чии шпиони бяха? Както и да е. Важното е, че будната съвест на Родината не спи и филтрира ли, филтрира!

Колегата andrei в стил "Преса Пеевски" - ШУТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ-ЗЛОСТЪР ЧЕРНОТО ВЛЕЧУГО, НАЗНАЧИ ЗА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР РЕНЕГАТА И МАЗНИКА БЛИЗНАШКИ   "Сбъдна се мечтата на ренегата и мазника Близнашки,да стане Премиер на България.Израснал под крилото на БКП-ползвал се от услугите и привилегиите от партийното си членство-днес продал се на американските си господари,с нескрита радост се кълне във вярност към тях и ни лук ял,ни лук мирисал ни се предлага,като пръв демократ!Достатъчно е да видите какви лица е предложил за министри,за да ви стане ясно чии интереси ще защитава!   МОРЕ ДЪРВО НЕОКАСТРЕНО ЗА ТОЗИ РЕНЕГАТ И МАЗНИК!!! Я да видим сега,защо и къде изчезнаха борците против статуквото?!"
  Колегата май е придремвал къде 25 лазарника, щото тук нищо ново не се е случвало, а аз направо му завидях - прескочил е цял един ужасен и ужасяващ период, но сигурно е ходил да гласува като сомнамбул, а това вече ще ни върне към темата на rozzata, тъй че да не прекаляваме. Имаше и няколко дежурни материала за Русия и Украйна, като единият бе на Бай Валсодар и то на чист руски език, но там нямам какво да коментирам, за съжаление - не можеш да напишеш апотеоз за бистра бобена чорбица. Хайде, стига за днес, пък утре пак ще четем и ще се дивим. Отивам да си потренирам за мое и ваше здраве.



Гласувай:
23



1. turb04 - Сори, че боядисах в червено моето ...
05.08.2014 19:39
Сори, че боядисах в червено моето писание, ама иначе всичко си стоеше много сивинко и не се разбираш кой, кое, кога и какво.
цитирай
2. tutankhamon661 - turb04
05.08.2014 21:06

Да бе, ти да видиш! Как не ги е срам американците сами да избират с кой да работят? Първо да попитат Кушел и други всезнаещи.

В крайна сметка комунистите са си го казали отдавна – от други парите, а от тях философстването.

цитирай
3. turb04 - Блог. бг-то направо кърти с пърф...
05.08.2014 21:24
Блог.бг-то направо кърти с пърформанса, майна...
Реших да посиня цитираното, а то стана хем сиво тук-таме, хем синьо, пак тук-таме....
Най-интересното е, че като отворя редакторския прозорец, навсякъде е синьо...
А, де...
цитирай
4. turb04 - Абе, мекичета. . . В това няма дъл...
05.08.2014 21:38
Абе, мекичета... В това няма дълбочината на мисълта на блоговия Лъчо Мозъка, аре, ся...
А и половината тук само тесто маат, та да не ебаваме жизнения цикъл на блог.бг-ейството...
цитирай
5. turb04 - Да бе, ти да видиш! Как не ги е срам ...
05.08.2014 21:55
tutankhamon661 написа:

Да бе, ти да видиш! Как не ги е срам американците сами да избират с кой да работят? Първо да попитат Кушел и други всезнаещи.

В крайна сметка комунистите са си го казали отдавна – от други парите, а от тях философстването.



Е, аз нали това написАх - опасна работа са хамериканците...
цитирай
6. apostapostoloff - Къжълът и 23 идиотчета като него
06.08.2014 05:37
са рубладжии (т. е. родоотстъпници и национални предатели), които плачат за въже.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: turb04
Категория: Спорт
Прочетен: 2659137
Постинги: 623
Коментари: 6144
Гласове: 16000
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930