Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2014 09:03 - Вън предателите на България!!!
Автор: turb04 Категория: Спорт   
Прочетен: 8147 Коментари: 25 Гласове:
18

Последна промяна: 20.03.2014 09:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Току що гледах по Нова наперения задник Малинов и се чудя какво търси този "русофил" в българския парламент и кой го вкара там?! Този човек е опасен за държавата ни, защото очевидно поставя на преден план Русия, а това е недопустимо, още повече за народен избраник. Слушах полуистини за Руско-Турската война и как тя била освободителна (очевидно България е имала и територии в Кавказ и на Кримския полуостров?!), чух лъжи за братски славянски страни, макар тезата за славянството да е налагана именно от Русия и разни такива умове като Юри Венелин, чух как Русия съградила България, а не чух защо защо е била разделена на две, защо не е останала с границите от договора от Сан Стефано... Писна ми някой платен и зализан гъз да излиза и да се опитва да ме прави такъв какъвто не съм!  АЗ СЪМ БЪЛГАРИН! ТОВА Е БЪЛГАРИЯ И В НЕЯ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ Е БЪЛГАРСКО! БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ИМАТ ИСТОРИЯ ДАЛЕЧ ПРЕДИ ОНЕЗИ С ИЗМИТИТЕ ОЧИ, КОСИ И ФИЗИОНОМИИ ДА НАПУСНАТ ПЛЕМЕННИЯ СТРОЙ! БЪЛГАРИЯ Е ДАЛА НА ТЕЗИ ПЛЕМЕНА ПЪРВО ДЪРЖАВНОСТ (ЧРЕЗ ВОЛЖСКА БЪЛГАРИЯ), А СЛЕД ТОВА ПИСМЕНОСТ И ЕЗИК! ЗА РЕЛИГИЯТА НЕ ГОВОРЯ, ЗАЩОТО ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА! БЪЛГАРИТЕ СА СПРЕЛИ МОНГОЛИТЕ, ДОКАТО "СЛАВНИТЕ" РУСКИ ВОЙСКИ СА ЯЛИ БОЙ НА ПОРАЗИЯ И СА ГИ ПУАЛИ КАТО ПЕПЕЛЯВО ШКЕМБЕ У ДУВАР! БЪЛГАРИЯ НЕ Е БИЛА ОСВОБОДЕНА ОТ ТУРЦИТЕ ЗАРАДИ СВОБОДАТА, А ЗАЩОТО РУСИЯ Е ИСКАЛА ДАРДАНЕЛИТЕ И БОСФОРА! АКО РУСИЯ ИСКАШЕ ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ, ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ ПРЕЗ 1828!!! Това е историята! Това са истините, а не платения лай на някакъв нещастен продажник! В този парламент има твърде много русофили - през голяма част от депутатите на Коалиция за България, цялата Атака и част от ГЕРБ! Русия гледа на България като на част от империята си! Руските царе, а после и Сталин направиха всичко възможно да заличат българското самосъзнание на огромни части от територията на Русия и бившата СССР! И този продукт на скъсан капут ще излиза и ще ми говори, че 73% от населението били русофили! Циганите ли са русофили бе, мама ти да еба! Или турците, арменците, евреите?! Аз познавам твърде много хора и зная, че русофилите са максимум 20-25% от населението, а какво пише НЦИОМ ми е през оная работа, защото НЦИОМ е проститутка! Че не сме народ със себеуважение и достойнство е ясно! Че този руски парцал ще продължи да лъска имиджа на засраната политика на Кремъл, също ми е ясно, но дано някога се въведат такива закони, които да забраняват на подобна предателска измет да припарва до каквито и да било административни или политически постове, защото дисгрегацията на единствената държава в Европа, която е запазила името си толкова време, ще доведе до нейното изчезване! И едно "леко" опресняване на паметта. (Извинявам се за допуснатите правописни грешки, но вземам картикнаката наготово).

image
 



Гласувай:
24


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. krassko - Винаги съм се старал да бъда толерантен към различните
20.03.2014 10:01
Приемам гейовете и наркоманите, но русофилите, прости ме Господи, никога не мога да приема. Това не могат да бъдат нормални хора.
Вчера се разходих в парка и на паметника беше написано:
КАТИН 1940 - КРИМ 2014 и ПУТИН ВЪРВИ СИ У ДОМА
Но виж как всички са се затаили в блога сякаш нищо не е станало.
цитирай
2. milady - марине ,споко ,аркадаш !!
20.03.2014 10:01
ГЕополитика и..Глобализация !!
Ти ко искаш ПАКС БУЛГАРИКА , ли...!!
А ре, Стигаа Ултрастки Емоции
извини ме. .ама ..интереса клаТи феса !!
цитирай
3. turb04 - Приемам гейовете и наркоманите, но ...
20.03.2014 10:02
krassko написа:
Приемам гейовете и наркоманите, но русофилите, прости ме Господи, никога не мога да приема. Това не могат да бъдат нормални хора.
Вчера се разходих в парка и на паметника беше написано:
КАТИН 1940 - КРИМ 2014 и ПУТИН ВЪРВИ СИ У ДОМА
Но виж как всички са се затаили в блога сякаш нищо не е станало.


Русофилите (като този олигофрен Малинов), или са пълни глупаци, или са на служба.
цитирай
4. turb04 - ГЕополитика и. . Глобализация !! ...
20.03.2014 10:04
milady написа:
ГЕополитика и..Глобализация !!
Ти ко искаш ПАКС БУЛГАРИСТАН Ли...
аре, Стигаа Ултрастки Емоции ,аре
извини ме. .ама ..интереса клаТи ФЕСА !!

Абе, какви глупости ми говориш?!
Извинявай, ама седни и чети, а не ми рецитирай простотии от медийното и форумното пространство.
България на практика има държавност от зората на човешката цивилизация и името й се е запазило поне 4-5 хилядолетия!
Четете бе, хора!
цитирай
5. turb04 - И да ме прощавате, ама "рус...
20.03.2014 10:25
И да ме прощавате, ама "русофилите" у нас започват да ми приличат на врещящите и агресивни гей - организации, с желанието си на всяка цена да им се обърне внимание и да бъдат на 100% прави...
цитирай
6. getmans1 - Путинофили, КПССофили, Властофили ....
20.03.2014 10:35
.... това са ТЕ, пука им на дедовия както за българи така и руси или арменци но виж циганите си ги .важават че са им евтинки, кво са двайсе лева.
Не видиш ли че и везири са готови да станат, само и само друг да не дойде на власт, па не дай Боже да е Тиквата.

То ако 80% българи мислят като ТУЙ нещо, щяха да са 200 човека в парламента!
цитирай
7. vmir - Евала, тези неща трябва да се знаят от всеки българин!
20.03.2014 10:36
Прехваленото "русофилство" e немислимо без невежеството по българо-руските отношения. Всъщност, картината на руската злоба, злонамереност и зложелателство спрямо България е много по-зловеща и отравя цялата ни история от последните няколко века, а най-силна е през последния век. Няма защо да си затваряме очите, че и днес България е проядена от радетели за постепенното й превръщане в Задунайская Губерния. Достатъчно е да видим, че цялата "любов" към Русия е немислима без крайно просташкото отношение спрямо Запада. За съжаление, срещу крайно просташките аргументи, които обществото не намира сили да възпре, като преграда остават поне малко просташки аргументи, и аз оправдавам грубостите в текста ти, защото ти можеш да пишеш изящно, но да отговаряш в изящна форма на продажни простаци е по-зле дори от хвърлянето бисери на свинете.

Поздрави!
цитирай
8. turb04 - И още нещо - ако защитавам българ...
20.03.2014 10:45
И още нещо - ако защитавам българските интереси, аз не съм русофоб, а родолюбец!
цитирай
9. vmir - 8. turb04,
20.03.2014 13:08
turb04 написа:
И още нещо - ако защитавам българските интереси, аз не съм русофоб, а родолюбец!

Затова неизбежната опорна точка на рублофилските мекерета винаги е било приравняването на родолюбието с русофобията. Националното предателство в България е превърнато в професия, достатъчно е да се види наслаждението, с което тези продажни твари оплюват опитите за независимост от шантавите руски прищевки и мании да стоят някъде и да карат с натискане на копче или кранче други да подскачат. Инстинкта ясно подсказвва - колкото по-далеч от "братушките", толкова по-добре.
цитирай
10. getmans1 - Те не са русофили ....
20.03.2014 14:56
те са, „ Диктатурофили“!
Я само вижте колко се радваха на Оланд и неговите социалисти, нямаше и ден до пладне, но за сметка на това още си плачат за Кадафи-то, Саадам-а и т.н.
цитирай
11. ko642 - Извинявай, но не виждам да защит...
20.03.2014 15:43
Извинявай, но не виждам да защитаваш българските интереси с този постинг. И коментарите които подкрепят поста са си русофобски. Остава да дойдат сега 'русофилите' да коментират и ще стане истинско меле дето няма край.

Някак си никой не може да дефинира що е това 'български интерес'. Изглежда е доста мъгляво понятие :)
Поздрави!
цитирай
12. learningtogether - Я виж ти,
20.03.2014 17:49
Я виж ко642 как ясно го е казал:
Никой русофил не му е ясно що е то "български интерес".
Направо няма такова нещо.
цитирай
13. nagodi62 - РОДОЛЮБЦИ!?
20.03.2014 19:40
Пълни глупости.
цитирай
14. pesho - Я виж ко642 как ясно го е казал: ...
20.03.2014 21:42
learningtogether написа:
Я виж ко642 как ясно го е казал:
Никой русофил не му е ясно що е то "български интерес".
Направо няма такова нещо.


Понеже през двете световни воини гонихме българския интерес,затова и двата пъти бяхме от страната на губещите,факт
цитирай
15. vmir - Националният интерес никак не е трудно да бъде осъзнат или дефиниран,
21.03.2014 06:06
но трябва да е адекватен на възможностите на държавата, за да бъде възприемчив. Фактът, че всичко онова, за което за загинали българските момчета през войните от последните 136 години е оплюто в безброй томове и огромната част от него заклеймено като “монархофашизъм”, говори за активна външна воля за възпрепятстване осъзнаването на националния интерес.

Ние буквално ежедневно се давим в море от глупости, които умишлено противопоставят интерес на реални възможности. Ужасното е, че производството на тези глупости е превърнато в индустрия, която безогледно експлоатира страховете на хората. Възможно е тази индустрия да е дори печеливша, което значи, че се самовъзпроизвежда за сметка на възможностите за развитие и просперитет, които тя с видимо злорадство се опитва да унищожи най-често с просташки етикети и определения, ехидно претендиращи за “загриженост”.

Видна е даже тактиката на деятелите на тази индустрия. Ще посоча само непрекъснато натякваното като аксиома, че през световните войни сме били на губещата страна. Защото на коя от двете страни си може да е аргумент само за кокошкарите, които се препитават от бъркотии, за да отмъкнат в суматохата кокошка от губещия или по-слабия.

На кокошшкарът и мислите, и делата, и мащабите му са кокошкарски и независимо от претенциите му, не надхвърлят рамките на махалата. За да прикрие начина си на препитание, кокошкарът се прави на по-богат от онези, които краде, и в същото време нахално претендира, че въздава справедливост.

Сравнението между Германия и България най-добре илюстрира резултата от превръщането на кокошкарството в национална политика – шоту сми мноо умни, писахме се солташак на най-близката част от победилата страна, цицахме петродоларчета от сесесерето, кокошкарски задигахме технологийки от Западо, народо нетърпеливо заочаква Комунизамо, за да престане да работи, докато всичко не се срина. А битата от всички страни Германия е лидер и заветна мечта на немалко гладни кокошкари, сложили край на отглеждането на кокошки в махалата си.
цитирай
16. born - ". . . Циганите ли са русофили ...
21.03.2014 11:41
"...Циганите ли са русофили бе, мама ти да еба!..." Моите адмирации към автора ! Когато изразните средства са перфектни, убедителността на привежданите факти е още по-голяма. А какъв друг израз да намериш, за да си убедителен докрай, освен да му теглиш една псувня !
цитирай
17. turb04 - Градация на изразните средства ...
21.03.2014 14:15
Градация на изразните средства според заслугите.
цитирай
18. injir - СанСтефанска Българи я е разделена ...
22.03.2014 13:34
СанСтефанска Българи я е разделена от Берлинския договор от месец юли 1878 г. т.е . 4 месеца след 3.март., в който участват Англия, Франция и Германия. Страхували са се да има такава голяма държава с определено големи апетити. Доказателство е , че през 1885 год. младата БГ вече води нова война със сърбите.После прави Междусъюзническа и Балканска война, а после участва и в Първата световна война - общо от 1912 - 1918 г.
цитирай
19. turb04 - Геополитическите действия никога ...
22.03.2014 15:04
Геополитическите действия никога не са толкова прости.
цитирай
20. анонимен - ". . . Циганите ли са русофили ...
23.03.2014 19:20
born написа:
"...Циганите ли са русофили бе, мама ти да еба!..." Моите адмирации към автора ! Когато изразните средства са перфектни, убедителността на привежданите факти е още по-голяма. А какъв друг израз да намериш, за да си убедителен докрай, освен да му теглиш една псувня !

Марине, на този да му теглиш и 10, пак му е малко. То бива, бива да си сбъркан, ама той направо е бил всички рекорди - и по простотия, и по злоба. Ама те си вървят ръка за ръка двечките:)
цитирай
21. turb04 - ". . . Циганите ли са русофили ...
23.03.2014 19:44
angpiskova написа:
born написа:
"...Циганите ли са русофили бе, мама ти да еба!..." Моите адмирации към автора ! Когато изразните средства са перфектни, убедителността на привежданите факти е още по-голяма. А какъв друг израз да намериш, за да си убедителен докрай, освен да му теглиш една псувня !

Марине, на този да му теглиш и 10, пак му е малко. То бива, бива да си сбъркан, ама той направо е бил всички рекорди - и по простотия, и по злоба. Ама те си вървят ръка за ръка двечките:)


Майната му.. и тоя е някакъв борец за права, дето и самият той не е наясно какви са.
Имаше и още един идиотски коментар, но му го резнах.
цитирай
22. анонимен - Това
24.03.2014 08:47
в огромната си част са бивши военни и ченгета, които плачат за времената, в които са могли да издевателстват над мислещите хора и копнеят отново да се върнат - по простата причина, че не могат да правят нищо конструктивно. А този тип издевателстване им доставя истинско удоволствие - това са развлеченията на фатмака. Толкова е интелектът му.
Само че няма как да се върнат онези "славни времена", колкото и да им се иска:)
цитирай
23. turb04 - За голяма моя радост...
24.03.2014 09:52
За голяма моя радост...
цитирай
24. shtaparov - И още нещо. Русия е против обособ...
29.03.2014 13:05
И още нещо. Русия е против обособяването на самостоятелна Българска църква,за каквато народът ни се бори от 1767 до 1870 г. Това е може би основната причина в крайна сметка султанът да разреши отделянето й от гръцката,включването й в която е станало пак по негово нареждане 100 години по-рано.
цитирай
25. apostapostoloff - Никога не бива да забравяме най- важното:
31.05.2014 05:43
България е цивилизовала цяла източна Европа!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: turb04
Категория: Спорт
Прочетен: 2650057
Постинги: 623
Коментари: 6144
Гласове: 16000
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031