Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2014 14:53 - Ненормалните нормални?
Автор: turb04 Категория: Спорт   
Прочетен: 2332 Коментари: 5 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сутринта гледах някакъв "разкрепостен" и горд със себе си педераст и накрая ми идваше да си строша телевизора.
Абе, какво е това нещо?!
Значи, понеже някой бил педераст, той има право непрекъснато да излиза и да говори каквото му скимне, а аз, понеже съм хетеросексуален, трябва само да седя и да слушам?!
Е, не! Хетеросексуалните сме НОРМАЛНАТА част от населението и тези, които са създали педерастите и лесбийките също са били хетеросексуални!
Имайте малко уважение поне към избора на родителите си и техните ценности, защото ако не бяха те, сега нямаше да имате перверзното удоволствие да си показвате непрестанно разпраните задници!
Дреме ми, че някой педал щял да се почувства дълбоко душевно разстроен!
А когато някой такъв неприятник ми се пеняви от екрана, пита ли ме как се чувствам аз, детето ми, близките ми, другите нормални хора!
Педал си - ок! 
Събирай се със себеподобни и си правете каквото ви идва отвътре, но да ме караш да седя и на всяка цена да съм съпричастен с това, което не приемам и което не се вписва в моите, а и на огромната част от хората, ценности, а няма нужда!
Аз искам да живея в среда от себеподобни полово ориентирани хора! Това престъпление ли е и трябва ли да се чувствам виновен?!
Майната им на тия и най-вече на онези, които непрекъснато правят така, че обратно ориентираните да са по първите страници и в прайм-тайма!
А за педалите в раса изобщо не искам да говоря, защото там извратеността е с традиция!



Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Тъй като телевизора е да ни показва какво става, повредата не е в него.
08.02.2014 15:31
Освен това се чувствам толкова омерзен от типове, които парадират с успеха на лъжите и злоупотребите си, че мъжете, които се гордеят със задниците си, ми изглеждат доста по-поносими от тях.
цитирай
2. axlaxl - Е това е...всяка жаба да си знае гьола!
08.02.2014 21:48
"Събирай се със себеподобни и си правете каквото ви идва отвътре, но да ме караш да седя и на всяка цена да съм съпричастен с това, което не приемам и което не се вписва в моите, а и на огромната част от хората, ценности, а няма нужда!"
цитирай
3. pvdaskalov - Драги Vmir-е, обръщам се към теб, а не към автора на постинга...
09.02.2014 00:22
Случват се много гнусни неща на този свят. Трябва ли да се показват? Гневът на Тurb04 е справедлив.
Да, между тъй наречените обратни има много талантливи индивиди. Нека им се дава трибуна, но за техните нормални изяви, а не на всеослушание да се "гордеят със задниците си". Подрастващите подражават. Журналистите бият барабана, че еди-кои знаменитости се дрогирали или били обратни. И пуберът това чака - да ги имитира... С каква цел се лансират споменатите отклонения? Нямат място и гей-парадите. Толкова мога да ти кажа, Vmir-е. Изглежда си прочел постинга по т.нар. "диагонална система", щом не си обърнал внимание, например, на следния текст:
"Педал си - ок!
Събирай се със себеподобни и си правете каквото ви идва отвътре, но да ме караш да седя и на всяка цена да съм съпричастен с това, което не приемам и което не се вписва в моите, а и на огромната част от хората, ценности, а няма нужда!"
Има неща, които дразнят, но са неизбежни и трябва да ги търпим.
Телевизионните реклами отнемат почти ЕДНА ТРЕТА от почивката ни пред телевизора; рекламирането на играчки и лакомства също са гавра с хилядите дечица, родителите на които не могат да им ги осигурят. Нооо... неизбежно зло. Частните телевизии се издържат най-вече с рекламите...
Тъй че, когато решиш да контрираш някого, огледай добре своята позиция.
Поздрави...
цитирай
4. vmir - 3. pvdaskalov
09.02.2014 09:03
Уважаеми Даскалов,

Гневът на Турбо от правна гледна точка няма как да е справедлив, защото гейпарадът не предлага повече от възможност, и щом ние се боим от възможностите, трябва да бъдем честни и да градираме всички възможности, които допускаме около нас, за да стане както сам казваш, че “Има неща, които дразнят, но са неизбежни и трябва да ги търпим”.

Не го ли направим, за запазване на равновесието ще трябва например да заклеймяваме не само хомосексуалните но и хетеросексуалните, не само левите, но и десните, също блондинките, и брюнетките едновременно, както младите и старите, или мъжете и жените, високите и ниските, дебелите и слабите, вярващите и невярващите, защото за всеки от тях можем да кажем, че ни кара да седим и на всяка цена да сме съпричастни с това, което не приемаме.

Е, ако сме заети само със заклеймявания, кога ще се радваме на живота, кога ще го живеем, кога ше работим? Не е ли много по-рационално да ограничим заклеймяването до онова, което ни е наистина сериозен проблем? Че, какъв родител е онзи, чието дете ще види случайно гейпад, и ще обърне резбата?

А какво да кажем за онези, които не жалят сили да произвеждат и да ни затрупват ежедневно с примери за успеха на словоблудството, простотията и безочието? А Турбоча не е бездарник, който си търси повод да го чуят, и аз вярвам, че той наистина така го мисли.

Поздрави.
цитирай
5. zlika - - Ти педераст ебал ли си?
09.02.2014 09:07
- Не съм, но ебах един дето е ебал педераст! :-D
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: turb04
Категория: Спорт
Прочетен: 2650217
Постинги: 623
Коментари: 6144
Гласове: 16000
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031