Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2013 14:17 - Един Норман го каза през 2007...
Автор: turb04 Категория: Спорт   
Прочетен: 2477 Коментари: 7 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Един човек, който пишеше страхотно и който наистина ми липсва, още през 2007 каза някои неща за блог.бг-то, които си важат и до днес.
Жалко, че Норман не пише вече тук, но пък вие прочетете следващите редове...


реакции на некои блогъри с болно съзнание ме карат да поразъждавам за Алкохолизъм и Шизофрения пренесена от физическия свят ъв виртуалния...а също така и за проекта „Втори Живот във Виртуална България”, за който чух по телевизията и хич ниема да търсим допълнителана информация за него, а ще се придържам към това което бе представено за широката публика по ТВ. Значи най-новото поколение технологичните лумпени, вече си има своя уеб БГ родина, там имат домове, приятели, идеалното гражданско общество, кинти, женят се, онождат се, плюскат и теглят кредити за да пътуват на екзотични екскурзии и всичко това благодарение на „богатото си въображение”. 
И представи си, те се смятат за пионери на нещо голямо, важно и стойностно – точно както наркоманите и алкохолиците грандомански навлизат ъв „безпределните светове” които им разкриват опиятите. И това са все сравнително млади хора, провинциално миекащи по улиците на големите градове, дъвчещи пици с много майонеза по спирките, които наполовина участват и упражняват живота си ъв реалния свят. Гражданите на виртуалната България по правило престават да се интересуват какво се случва ъв реалната България, важното е че на другото място те са доволни хора имат луксозно обзавеждане, луксозни дрехи, мускулести красиви и силни тела... и ще окажат съпротива на всеки, който би ги извадил от там, но ще послушат и ще тръгнат след всеки, който им обещае, че ще им създаде условия да продължат да шизофренясват ъв другата БГ. И когато тия лумпени виждат несправедливостта, лъжата и престъплението ъв реалния свят, хич ниема да се противят на това, а ще си казват – Е, амам, това нали не се случва ъв моята виртуална България, майната му. Много прецизно замислен сатанински план, чиито автор е пак Човека, но не зловредния човек, а този бедничкия, кротичкия, нищия духом , който сам си прави избора и взема решения  коя България да обитава. Точно тоя човек, който чака да бъде спасяван от партии и Месии.

А сега да порасъждавам за шизофренията и алкохолизма тука ъв блог.бг и в Раднево :-)
Разпознаваемите симптоми както в Раднево така и тука са на лице, най-честите теми са любов, разочарование, горделивост, глупост, опиянение от неподозирани до момента болни чувства, парадност на интелект, на имагинерни принципи, драматично разминаване между думи и дела, но за това пак е виновна издайническата реалност. Ех, ако можеха така да я позамажат тая реалност, да я направят по-малко видима през монитора... едрите пехливани на тепиха Блог.бг, как щяха да могат да си поркат ежедневно евтините напитки с кеф, хи-хи
Те пак си ги поркат, но ако може ниекой да поеме отговорността за физическия им живот, а те само да блъскат ъв раздел ИЗКУСТВО и ПОЛИТИКА, щото са големи ненадминати творци, неразбрани, неоценени, самотни ъв козобрадите си търсения.
И в заключение можем да кажем, че тука напълно доброволно и съзнателно се генерират кадри за Виртуалната България. И ако шизофренията все още се води заболяване, ние сме изправени на последното стъпало, пред което ще се отвори широката порта на която пише с огнени букви –Не, шизофренията не е болест, тя е гениалност, отдайте й се, предайте душата си, Аз-а си на този, който ви приласкава и не иска в замяна нищо от вас, само разпарцалосаната ви на никого ненужна душа.  
И така най-после пионерите, откривателите на топлата вода ще влезат ъв горещия казан да се плацикат и сапунисват до БЕЗПРЕДЕЛА - за който пише тука един мастит „шизожурналист”.

Горе-долу такива мечти и копнежи виждам у некои болни тука и се радвам, че мойте не са такива :-)
А днеска майка ще говори с доктора ми, за да преценят с него дали е полезно да си преразказвам случки и събития от живота ми, или да не се подлагам на такива нападки и лоши думи за мене и майка от разни недобронамерени креатури или само да си разсъждавам по неангажиращи ме теми от живота.




Гласувай:
22



1. apostapostoloff - Те не се един и двама!
05.09.2013 17:15
Такива хубостници дал Господ. С лопата да ги ринеш.
цитирай
2. turb04 - Даже ще останат...
05.09.2013 17:16
Даже ще останат...
цитирай
3. sestra - Добро.
05.09.2013 19:59
И всеки ден да се чете, пак е добре.
цитирай
4. turb04 - Така е, но не го четат онези, които ...
05.09.2013 20:32
Така е, но не го четат онези, които трябва...
цитирай
5. mileidi46 - Polojenieto e plashevno...
06.09.2013 12:22
ne e vajno,she potuvame v blatoto,vajnoto e she sme,,bojestveni bulgari"!!!
I se setix edin viz..,,sko4il nekakuv bulgarin da presko4i edno blato,za da pokaje kakuv ,,iunaK" e ,no padnal v blatoto i se proviknal:E,edno vreme kakuv Geroi bex,ama se poogledal i vidql ,4e nikoi ne mu obru6ta vnimanie i tixi4ko si kazal:,,More su6toto laino si bex"-
ta tolkova za nas,kato naziq...
izvinqvam se za maimunizata,nqmam izbor tuk!:))
Priqten den ot men.
цитирай
6. turb04 - Potresti scrivere direttamente in ...
06.09.2013 12:24
Potresti scrivere direttamente in italiano. Avrei capito comunque.
цитирай
7. batogo - !!!:)))Поздрав!
27.10.2013 13:03
Такава е истината. Нека всеки сам се огледа в нея...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: turb04
Категория: Спорт
Прочетен: 2655724
Постинги: 623
Коментари: 6144
Гласове: 16000
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930