Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2013 13:35 - Белким чуеш, българино...
Автор: turb04 Категория: Спорт   
Прочетен: 2435 Коментари: 3 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Пишем ти бавно, оти знам, дека четеш трудно. Абе, аз знам, че и да четеш, все едно не си чел, ама нейсе... За теб го пиша, мили българино. За теб, щото ми писна от теб и от вродената ти инфантилна тъпотия точно в онези моменти, в които трябва да вземеш важно решение, различно от това, дали зимнината ти е да е от камби, или царска туршия! Е как пък за 24 години не се излекува от тъпотията си и слепотата си, че да прогледнеш и да осъзнаеш, че у нас има само един отбор от коне и на който от тях и да заложиш, печели същият собственик на конюшната! Два дни около Катуница, 20 дни от последните два месеца ми мъждукаше една надеждица, че нещо може да се оправи, ама бързо всичко си дойде на място... Та да те попитам, драги ми сънароднико, какво ново видя на тези избори, какво е то, та да ни оправи кочинката, та пак като малоумник се хукваш към урните? Не ревеше ли до вчера, че тия не стават, ония са същите, трети са им роднини по първо коляно и т.н.? Не се ли изтъпани, макар и за половин час да протестираш, или поне да словоблудстваш във фейса? Не се ли пуаше у гърдите, ревейки “Ваш`та майка продажна да е.аааа!!” Е, тогава за чий се замъкваш пак до урните? За да накажеш някого, или защото си балама, та се връзваш, че ако не си дадеш гласа, щял да иде за филанкишията! Глупости на търкалета! Мангалите пак ще краднат ток, вода и квото докопат, ти пак ще плащаш като баламурник и ще ставаш все по-беден... Е?  Тъпи и овчененагледни сънароднко, Храбрият Картофосеяч – Бюджетник, Обратният Хамстер, Болен Сидеров, както и другите синове на лейтенант Шмид (ако си чел Илф и Петров, естествено, та зацепиш), няма да се махнат, докато от лицето на България не се махнат глупаците, а това, предвид твоето гордо и самовлюбено присъствие направо не е за вярване, ерго, те ще са си тук, ще се упражняват на долната част на гърба ти, кой как може, а ти ще мрънкяш колко ти е зле! Зле ли ти е? Малко ти е! Още повече трябва да ти товарят самарчето, докато накрая ти се претрошат краката и гръбнака, та белки разбереш за какво иде реч! И тук няма как да не си припомня каазаното от Олдъс Хъксли: „Истински пригодна тоталитарна държава ще бъде онази, в която всемогъщата изпълнителна власт ръководи население от роби, които не е необходимо да бъдат насилвани, за да се подчиняват, защото те ще обичат своето робство.” Мамка му... откъде ли те е познавал... Хайде, приятно влачене на хомота и самара. Пък ако се пробудиш някога, ще дойда да си поговорим!



Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Марине, що им говориш за Хъксли? ...
19.03.2013 13:49
Марине, що им говориш за Хъксли? Реди им нещо за Учиндолеца и подобните им. По ще схванат.... :(
цитирай
2. apostapostoloff - Така е- всичките тези шашкъни си
19.03.2013 14:07
имат в България своята публика, своите клакьори, своите кулиси... Имат си, разбира се, и избиратели, които са от баламурник надолу...
цитирай
3. kontrasti - Здравейте:
22.03.2013 12:52
Трезвен народ сме ние, български мозък се непромива. Право казваш като ще е Хомот искаме да се каже че Хомот, а не възход:–))).

Поздрави!...

(:–€)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: turb04
Категория: Спорт
Прочетен: 2650031
Постинги: 623
Коментари: 6144
Гласове: 16000
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031