Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2012 19:53 - Неочаквана доброта
Автор: turb04 Категория: Спорт   
Прочетен: 7986 Коментари: 13 Гласове:
54


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако има нещо положително покрай драматичната история с Марина, то това е затвърждаването на убеждението ми, че още съществуват истински хора и си заслужава да живееш и да се бориш за мечти и каузи.
Вчера, след като влезе да види Марина, майка й седна да разкаже какво й е казал лекарят и какво е състоянието на Марина.
Пред детската реанимация има площадка и там чакаме да влезем, или както беше в нашия случай, да излезе някой и да ни даде сведения.
По стълбите се качи един мъж и застана на края на площадката.
- Можете направо да влезете, пускат вече. - казах му аз.
- Аз съм дошъл при Вас. - каза мъжът, като ме гледаше в очите.
Стъписах се, защото не го познавах, а той свали от врата си един медальон и тръгна да ми го дава.
- Това е медальон на Майка Тереза. - каза той. - Той спаси дъщеря ми, която също беше в кома!
Мъжът се просълзи, докато говореше, че и нашето дете ще се излекува. Оказа се, че той е бащата на онова момиче, което падна със срутилия се балкон на Витошка миналата година.
Тръгна отново да ми подава медальона, а аз му казах да го даде на майката на Марина, защото съм атеист.
Това не е първия дар, който Марина получи.
В деня след приемането й една жена ме разпозна и ми даде една малка иконка, която помогнала на нейното дете. Същата иконка лежи оттогава до главата на Марина.
Ако имаше повече хора като капитан Якимов и като тези хора, може би нямаше да живеем така и да сме на това дередже...



Гласувай:
54



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mitkaloto - Детето ще оздравее!Когато се пр...
15.04.2012 20:27
Детето ще оздравее!Когато се прибере у вас покажи и една моя снимка в блога ми Тя е за нея!
цитирай
2. анонимен - Марине, сигурно тоя който блъсна ...
15.04.2012 20:42
Марине, сигурно тоя който блъсна детето е от тия дато се кръстят за щяло и нещяло, но ако трябва да си проявят като мъже, напълваг гащите. Детския организъм е силен и се справя по-добре от възрастните. Дано имате късмет и най-важното докторите до го вземат присърце. Всъщност, хванаха ли го вече тоя престъпник?
цитирай
3. kundalini - Христос Воскресе!
15.04.2012 23:39
Нека надвие Светлината и Доброто.



цитирай
4. shtaparov - Дано
16.04.2012 03:11
Дано да е късмет и Божията помощ да осени всички нас- амин!
цитирай
5. swanlake - Това май може да се случи само в Бъ...
16.04.2012 05:56
Това май може да се случи само в Бългаpия Бългаpите са невеpоятни хоpа но има нещо дълбоко сбъpкано в битието им! Дано малката се опpави бъpзо!

цитирай
6. pevetsa - Господ Исус Христос нека бди над Марина!
16.04.2012 07:09
Има истински Човеци приятелю, има, които с чест и достойнство вършат добро, без да ги показват по телевизията или пишат за тях в пресата, просто го правят!
Бог да благослови и да победи, за Марина!
цитирай
7. balkanec - Дай Боже!
16.04.2012 10:38
да оздравее детето!
Ако можете, идете някоя сутрин до манастира на свети Мина - да се помолите за здраве на детето - от цяла София ходят там хора да се лекуват или за здраве на близки и наистина мястото е много лечебно.
(Аз бях с болки миналата зима - рак - и там всеки път ми минаваха, а иначе и опиатите трудно ги потискаха)
цитирай
8. malchaniaotnadejda7 - Повечето хора са добри, Марине!
16.04.2012 13:53
Това помага на вас, родителите й да имате сила и вяра, да сте светли и спокойни, а това е най-важно за нея. Тя ще се пребори, вярваме в това! Един атеист, може да е много по-набожен, от някой, който само ритуално демонстрира религиозност, така че, независимо от вероизповеданията ни, важното е, да мислим за Маринчето със сърцата си и да се молим да оздравее! Ще се пребори детенцето, щом вие сте до нея! Поздрави на трима ви и кураж!
цитирай
9. pcelata - Христос Воскресе и от мен!
16.04.2012 14:29
Все още има добри хора.Все още има човещината в нас.Няма значение,че от време на време простотията взима превес...Аз и цялото ми семейство,се молим за Марина.Аз не съм врачка,но предчуствам,че това дете е благословено от Исус и ще се оправи.Вярвайте! Защото вярата прави чудеса.
цитирай
10. zabavnata - Да даде Бог живот и здраве за малкото слънчице!
16.04.2012 18:27
Нека оздравее по-скоро!
цитирай
11. didim - докато четох настръхнах....
16.04.2012 19:13
това е толкова истинско и велико...
цитирай
12. bogolubie - Ти си атеист, но повечето хора, които се молим за детенцето ти сме вярващи.
16.04.2012 20:33
И, когато излиза някой от къщи, благославяй Бог да го пази! Ние сме просто едни човеци, ограничени в плътските си тела. А Духът е свободен и влияе на мисленето и сетивата на човека, за да го спре, когато трябва да бъде опазен, или да накара човека да тръгне, за да се срещне с този, когото трябва, да даде сила и т.н. Само че, както във видимия свят, така и в невидимия, има носители на злото и носители на доброто. Тези, които в земния си живот са били всеотдайни до смърт, заради другите, като нашия Господ, излизайки извън плътските си тела продължават да правят добро в името на Бога, ако бъдат призовавани. Демоничните духове действат, без да бъдат търсени, а като бъдат призовани, се развилняват. Затова се молим на Господ и доказаните светии за помощ и закрила. Ти сам виждаш колко си безпомощен като човек в трудните положения. За жалост неверните хора се мислят за много умни, талантливи, можещи, докато не им се случи нещо, което да им покаже, колко много се заблуждават. "Благодарете ми и ще получите повече" -казва Духът. Благодарете и за изпитанията, които ви се случват!"
Просто поискай прошка от Бога за неверието си и помоли за водителство и за помощ! Това е проблем, който трябва сега да разрешиш. Довериш ли се на Него Всемогъщия, ще потръгне по-добре. Защото тези хора, които ти казват, че ще се оправи детето, са като теб и мен, обикновени човеци. Колкото можеш ти, толкова могат и те. И ти се надяваш на добрия изход, но все пак нищо не можеш да сториш. А Бог, Който ни е създал - може. Бог е създал и човеците, и маймуните. Може да си приличат, но са различни индивиди. Той ни е създал. Той ни спасява. Използва и човеци, но делата са Негови. Той е, Който е побутнал военния, въпреки викането на зяпачите да се приближи при Маринка и да й обърне главичката, за да почне да диша малко по-добре и да не се задуши, Той е, Който те е подбудил да пуснеш постинг в блога "Молете се..." Ние сме тук, Божиите дечица и Той чува молитвите ни.
цитирай
13. marionnaud - Molia se za Martina i ne spiram da ia mislia
16.04.2012 22:50
Moiat brat sled avt.katastrofa na miastoto do shofiora beshe taka v koma okolo 2 sedmici , krakat schupen,operiraha go i gipsiraha po kasno, imashe i dupkata na garloto(sajaliavam , zabravih kak se kazvashe).Toi se opravi , ot tazi dupka niama beleg dnes,ne zasegna nishto.Az hodih vseki den na carkva, vseki den i se moleh , karah i horata v carkvata da se moliat ,popa da chete molitvi.Vapreki , che ste ateist, vie ni pomollihte da se molim za neia, neka maika i ne spira da minava prez carkvata.Dasheria mi padna predi dva meseca na kalbeta na stalbishteto 16 stapala ,okolo 4 metra mnogo stramni,a beshe na 12 meseca samo,kato po chudo ocelia samo s mnogo podutini po glavichkata bez nishto seriozno.Sedmica predi tova ,lelia i i podari grivnichka s angelche-hranitel koeto noseshe.Viarvame che to pomogna.Martincheto sashto shte se opravi.Viarvam v tova! Kuraj na vas!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: turb04
Категория: Спорт
Прочетен: 2649737
Постинги: 623
Коментари: 6144
Гласове: 16000
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031