Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2012 21:33 - ГЕРБ, ГРАБ, ГРОБ
Автор: turb04 Категория: Спорт   
Прочетен: 14881 Коментари: 40 Гласове:
37


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Днес ГЕРБ прие оставките на Стефан Константинов и на Трайчо Трайков. Извинявам се, но това е крайно несериозно! Що за правителство е това, когато през ден премиерът уволнява я министър, я зам. министър, я плаши, че ще иска оставката на няколко други? Това говори за пълна липса на политическа стратегия на самото правителство и реакциите не са по принцип, а по повод! Когато имаш екип, ти го подбираш така, че заедно да осъществявате правителствената стратегия! Тук стратегия липсва! Работи се на парче и се постъпва конюнктурно, само и само да се отчита "положителна" дейност, а премиерът да крепи имиджа си! Всъщност, премиерът се занимава основно с удовлетворяване на нагласите за "справедливост" не толкова на хората, колкото с постоянно лъскане на собствения си имидж, като това се превръща в основна водеща правителствена линия! Ако непрекъснато си отиват министри и зам. министри, шефове на агенции и подобни, кога и по какъв начин ще се провеждат толкова необходимите реформи?! Държавата е в кома и на командно дишане и в момента, в който ГЕРБ свърши парите, какво правим? Няма чужди инвестиции (никой не е луд да го рекетират на всички нива), българските фирми фалират една подир друга, няма производство, няма потребление и с всеки месец парите у хората намаляват! Глупостите, че българите пестят повече, защото имат повече е гавра! Ако преди 4 години българинът е изкарвал 15 и е харчел 15 без да пести (защото е имал достатъчно), то днес той изкарва 8, яде за 5 и спестява 3 за зор заман! Българинът е в пъти по-беден, но заделя нещичко за онзи момент, в който примката на шията му ще се затегне фатално! След това ще изхарчи и тези спестявания, а след това... Не ми се мисли! Ето, това е реалността и "светлата" перспектива! Пригответе се за страхотен глад! А, и да не забравите - когато дойде време за избори, търчете пак като гламави да изберете палачите си, защото 22 години не се спряхте! Майната ви! 



Гласувай:
38



Следващ постинг
Предишен постинг

1. iceberg - Но това е измислено с цел! Минист...
15.03.2012 21:40
Но това е измислено с цел! Министър-оставка- "отпускане края" до намиране на подходящ нов министър - малко гратисен период за навлизане в материята - затлачването прогресивно се увеличава.
Елементарно, но работи.
цитирай
2. ezra - Maйната им на всички глупаци дето ...
15.03.2012 21:46
Maйната им на всички глупаци дето гласуваха "наказателно", докараха царчето и плутокрацията и от 2001г насам гонят всеки, който се опитава да бъде автономен.
Майната Ви на всички държавни тюфлеци дето ядете парите ми!
цитирай
3. анонимен - Ама това верно ли, или се бъзикаш? ...
15.03.2012 21:49
Ама това верно ли, или се бъзикаш? Тоя по-глупав от Йвайло-свинаря. Наистина голямо стъписване сред хората. Много им идва наведнъж бензина, тока, газта, хляба, яйцата, месото, че и данъците. За лекарствата в тая грипна обстановка да не говорим.
цитирай
4. idealist - Поредните
15.03.2012 21:49
бушони на Бойко гърмят. Да видим дали и този път никой от уволнените няма да проговори за далаверите на ГЕРБ.
цитирай
5. turb04 - Апропо, нали никой от вас не си ми...
15.03.2012 22:33
Апропо, нали никой от вас не си мисли, че силният човек в ГЕРБ е Бойко? Той е само параван! Силният и фактически лидер е Цветанов!
цитирай
6. ketcakuatl - ДОБРЕ
15.03.2012 22:47
Хубаво. И тези не стават. И каква е алтернативата обаче? След като и всички други са се уяли и после насрали? Още утре, да речем, правителството си подава оставка. Народно ликуване и избавление! А ПОСЛЕ?!... Някой мисли ли за после?
цитирай
7. turb04 - Хубаво. И тези не стават. И каква е ...
15.03.2012 22:51
ketcakuatl написа:
Хубаво. И тези не стават. И каква е алтернативата обаче? След като и всички други са се уяли и после насрали? Още утре, да речем, правителството си подава оставка. Народно ликуване и избавление! А ПОСЛЕ?!... Някой мисли ли за после?


Да, малко хора мислим, а другите блеят!
Истината е, че от 1944 ни управляват едни и същи и докато тези не си отидат (независимо от клонинговата им оцветеност), нищо добро не ни чака. Ако успеем по някакъв начин да ги разкараме, ще трябва да градим държава от нулата и при подмолната и яростна съпротива на настоящите, защото те държат всичко.
Няма да е лесно, но децата ни имат право да са свободни хора, нали?!
цитирай
8. rustocks - Бойко се осра до ушите!
16.03.2012 00:02
След Винету идват червените педали!
цитирай
9. turb04 - Те не са слизали от власт!
16.03.2012 08:57
Те не са слизали от власт!
цитирай
10. анонимен - Марине,
16.03.2012 09:16
много си прав, ебаси. Наистина едни и същи управляват. Но май най-добре е да се започне от нулата.....
цитирай
11. dafoe - Поздрави!
16.03.2012 09:22
(Работи се на парче и се постъпва конюнктурно, само и само да се отчита "положителна" дейност, а премиерът да крепи имиджа си!)

Това е ключът от бараката, както се казва. Премиерът се е приел вече за месия, гледа отвисоко, и не може да прозре, че се отдалечава от най-важното - нацията. Да, всички страдаме от нестабилността на кабинета, но сигурна съм, че и това ще стигне до логичен завършек.
После какво обаче?! Нови опити , нови упражнения, нови новобогатеещи?!
Като че тук в България нещата си имат собствен и лишен от правила и норми живот. Как се става милионер в евро с "честен" бизнес?! Изпраха си парите и не свенят да ни обясняват колко е прозрачно около тях... Милионери в България- това на този етап за мен е шокиращо!!!
цитирай
12. bale7 - Много хубав анализ
16.03.2012 09:26
на политическата ситуация!
цитирай
13. ka4ak - За това съм им написал,Отвореното писмо,защото не стъпим ли на здравата основа,моралът на Дякона,това ще става!
16.03.2012 09:36
„Водителите на тая работа трябва да са опознали до тънко човеците..., в какво са добри, в какво не, где стоят техните слабости, щото да им се не дава да паднат в тях и да се не увреждат!... На такива хора дай работа, които са разсъдителни, постоянни, безстрашливи и великодушни! Без тия едно да липсва на водачът на тая свята работа, то той ще я улайнени, както и да е... Длъжност ми е да кажа, защото мога да умра. Гледайте!”
Явно и тук е уникално прав!!!
цитирай
14. kolevdobri - Давай решението пич...
16.03.2012 09:49
Констатациите са такива. Ко праим?
цитирай
15. miralyub - Бойко трепери за имиджа си при всеки ...
16.03.2012 09:52
Бойко трепери за имиджа си при всеки скандал- затова и така радикално действа- досущ по детски. Но пък и все не му върви на здравни министри:))).
Лично мен ме интересува какво би правила Менда Стоянова на поста здравен министър?
цитирай
16. turb04 - Решението е едно - никакво допус...
16.03.2012 10:01
Решението е едно - никакво допускане да каквито и да е властови позиции на тези, които дерибействат от 1944 насам.
Никакво ходене на избори, никакви плащания към фиска.
Криза, международен натиск, търсене на хора между нас, но хора отговорни и необвързани с каквито и да били управляващи, промяна на законодателството в нужните сфери, създаване на работещи съдебна и охранителна системи, отнемане на незаконно и корупционно придобитото имущество.
цитирай
17. turb04 - Много ми е интересно, ако Бойко о...
16.03.2012 11:19
Много ми е интересно, ако Бойко отчете, че кабинетът не си върши работата (което е логично, предвид текучеството на министри, зам. министри и шефове на агенции), дали ще си поиска оставката и дали ще си я приеме?
цитирай
18. bigbro - Пиши майната им на тия дето гласуват ...
16.03.2012 14:27
Пиши майната им на тия дето гласуват за ГЕРБ - не за всички
цитирай
19. demonwind - Марине,
16.03.2012 14:32
планът Ран-Ът върви с пълна пара! По последни данни вече над 60 процента от недвижимото имущество на българите принадлежи на банките (дори на тези, които имат по още един имот - братовчедка ми наследи апартамент в центъра на София от родителите си, които починаха, купиха си с ипотека с мъжа си друг, а сега от банката през месец им вдигат вноските и са им казали открито, че ако спрат да плащат, заминават и двата апартамента и пак не е сигурно, че ще покрият непосилния борч). Май в плана се предвиждаше някъде към 75 % - значи има още малко. Новото министърче на икономиката, енергетиката и прочее пенкилерство може да се опита да направи референдум за шистовия газ - за февруари се очакват сметки за парно от по над 300 до 1000 лева на домакинство... Говори се даже (под сурдинка) и за опрощаване на борчовете на тези, които гласуват "за"... За Мента Стоянова какво да кажа - ще продължи делото по обиране на здравната каса за сметка на болните в България - на мой колега баща му получи инсулт и сега го изписват полумъртъв от болницата, защото нямали никакво основание да го държат. А печа иска да плати за лечението - не могло... Сега търси възможности да го докара в Белгия да го лекуват, обаче тук пък имало опасност да го уморят, защото органически мразят българи (познай заради кого! всеки случай не е заради мен и теб, други ходят по разни срещи на високо равнище и им се подиграват). Следващото ново попълнение май има доста богата сексистория... А и отново лъсна голия задник на гербаджиите с аферата "Хохегер"... Да ти кажа поне не е е яд едно - когато ги избираха тия дебили, аз бях на езеро в Германия. Толкова добре не си бях изкарвал от много години. А тук е падало усилено гласуване - пълни автобуси от всички краища на Белгия (че и на други страни) с българи "второ качество", лъхащи на праз и кромид рано сутринта, са пълнели урните с "правилните" бюлетини... Както казваш ти - МАЙНАТА ВИ!
цитирай
20. idealist - :)))
16.03.2012 14:41
turb04 написа:
Много ми е интересно, ако Бойко отчете, че кабинетът не си върши работата (което е логично, предвид текучеството на министри, зам. министри и шефове на агенции), дали ще си поиска оставката и дали ще си я приеме?

Ще я подаде на Цветанов :)))))
цитирай
21. muerte - Ти вярваш ли си?
16.03.2012 15:06
"Решението е едно - никакво допускане да каквито и да е властови позиции на тези, които дерибействат от 1944 насам.
Никакво ходене на избори, никакви плащания към фиска.
Криза, международен натиск, търсене на хора между нас, но хора отговорни и необвързани с каквито и да били управляващи, промяна на законодателството в нужните сфери, създаване на работещи съдебна и охранителна системи, отнемане на незаконно и корупционно придобитото имущество."

Все едно, че слушам поредния другар на конгрес на партията, който току що е отчел, че през м. г. сме се осрали яко, но ще направим всичко тази година да не се осерем. Тия демагогски червени прокламации ги слушам вече 40 г. Ако наистина си вярваш значи или нямаш абсолютно никаква трезва преценка или просто си чешеш клавиатурата, колкото да кажеш нещо.

Ако не си ме разбрал да ти го кажа и по друг начин - НИЩО не предлагаш, камо ли алтернатива на управление. На тия изтърканите общи фрази вече не вярват и децата, а призива за неплащане на каквото и да е към фиска (знаеш ли изобщо какво е това???) е меко казано, хм глупаво. Как няма да си плащаш ДДС и акцизите примерно, а?

Ама пък на приказки сме мноо силни маа му стара.
цитирай
22. magiccat - Всичко което казваш като анализ е ...
16.03.2012 15:08
Всичко което казваш като анализ е точно,обаче стратегията не я разбрах много...звучи ми твърде...идеалистично.Как да спрем плащанията,те са дължими към държавата,който и да дойде след Бойко ще си ги иска с лихвите,несериозно е някак.Колкото и да се надяваме на рестарт на државата,някъде в необозримото бъдеще,дължимото си остава.И какво правим,потъваме още ли...не знам...
цитирай
23. gocho52 - Цецо бил екзекуторът...
16.03.2012 16:17
Време е да си ходят всички.
цитирай
24. vmir - Напълно погрешна логика на постинга.
16.03.2012 16:18
Приемането на оставките е демократично правило, което се нарушаваше при комунизма заради "незаменимост" и "неоценими заслуги към Партията", а нарушаването му значи: "прави си каквото си знаеш или искаш, ние ще ти пазим гърба". Просто няма друго споразумение да заставиш насила някой да остане на поста си, след като си е подал оставката.

Дано следващите министри да са кадърни поне колкото тези.
цитирай
25. turb04 - Извинявам се на всички коментир...
16.03.2012 20:30
Извинявам се на всички коментирали, но тъпото блог.бг забива и към момента не мога да одобря 11-те налични коментара!
Извинявам се!
цитирай
26. ezra - Не е сериозно това с Цветанов. Ве...
17.03.2012 12:33
Не е сериозно това с Цветанов. Вероятно знае достна неща, а и властта го влече, но няма интелектуалния багаж нито за лидер под прожекторите, нито за сив кардинал.
Посредствен, но за сметка на това много амбициозен. Проблемът на управлението от 1944г до днес са именно тези типажи- успяващи да унижощат можещите или най-малкото да ги демотивират.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: turb04
Категория: Спорт
Прочетен: 2650364
Постинги: 623
Коментари: 6144
Гласове: 16000
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031