Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2016 18:00 - Фашистките медии в България
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 24935 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 04.02.2016 18:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Нагледен пример за това, че Гьобелс се е преродил в България, съдейки по това, каква точно е новината и как тя е отразена в нашите медии, в името на пиара, на един безспорно доказан престъпник, поставен от САЩ начело на държавата ни, в името на колониалните им интереси в региона.

Нашенка успешно вбеси Борисов на срещата в Лондон

Ива Иватта преди 2 часа

Тази "нашенка" бях аз ! Залата беше с развален микрофон ,аз съм със средна височина и не виждах нищо освен гърбовете на високите мъже пред мен ! Нямаше шанс да взема думата ,защото се намирах в средата на залата ,затова започнах да чета на висок тон записките ,които си бях направила предварително за да не забравя нещо ,целящи привличане на вниманието на Борисов и той каза : не четете аз мога да ви отговоря и без да чета ,след което аз отговорих ,че не го виждам и искам докато му задавам въпросите си да го гледам в очите ! Промуших се между всички и застанах с лице към него ! Попитах го защо негова служителка се е похвалила във Вашингтон ,че той е спрял трите руски проекта ,които щяха да съживят икономиката на България и защо бедна България отказа проекта "Южен Поток" ,който щеше да и донесе 400 млн. годишен приход ! Другият ми въпрос беше ,защо е казал че няма да позволи на внуците ни да връщат кредита на Орешарски от 1 млрд. , а след това той е изтеглил кредит за 20 млрд. ,добавих и как ще върнем кредита ,като нямаме работеща икономика и няма ли да е по-добре да отстъпи мястото на някой успешен икономист ,който да ни измъкне от това положение ! Казах също ,че цяла България се е изнесла по време на неговото управление и че всяка година става все по-зле и докога мисли да налага политика на геноцид спрямо българския народ? Също така ,му казах че е лъжец ,а правителството не е българско а щатско-турско ! На Митов ,който седеше до него казах само 2 думи ,като незначителна фигура за мен и те бяха : ти си един мишок и в интернет пространството всички те наричат "къдравата Сю" Не съм чела от никакъв лист ,докато разговарях с тях !!! Ще публикувам записа и ще чуете с ушите си целият разговор между нас !
 



  image Нашенка успешно вбеси Борисов на срещата в Лондон | FRONT News Борисов бе посрещнат с петминутна, предварително написана в тефтер, реч. FRONT.BG     "}" style="color: rgb(127, 127, 127); cursor: pointer; text-decoration: none; display: inline-block; font-weight: bold; line-height: 14px; margin-right: 20px; padding: 4px 4px 4px 0px;">ХаресвамКоментар Споделяне



Гласувай:
12



1. minevv - da
05.02.2016 09:07
bravo
цитирай
2. krumbelosvet - Справедлива сте на половина,
05.02.2016 09:20
а половин истина е лъжа, а лъжата е зло, даже добронамерена и неволна.
Да не влизам в подлобности, но Борисов не е бил винаги марионетка. Стана бавно и неусетно. Човекът напусна пожарната и трябваше да си вади хляба. Това не е било лесно - конкуренцията не позволяваше безупречна чистота на ръцете. После Симеон откри, че чрез него може да печели гласове и наклонената плоскост се откри...
Компетентните премиери ги оплюват и провалят отвън. Спират им договорени траншове от МВФ или от ЕС, например.
Некомпетентните ги манипулират и, за всеки случай, ги връзват с компромати. Вие представяте ли си тоя човек като лисица, която се пази от компромати? Не, той нахълтва в ТВ студио или във ВСС да доказва правота и достоинство. А пред чуждите професионалисти е напълно безпомощен. Това е огнеборец и каратист, а не Макиавели.
Вярно е, че го издигнаха и го подкрепят отвън. Но, пази Боже, няма да го сменят с по-полезен за България.
цитирай
3. valsodar - krumbelosvet
05.02.2016 10:48
Съгласен съм с това, че Бойко Борисов не винаги е бил марионетка.
Кариерата си след десетоноемврийският преврат той си я започна с изцяло престъпна дейност - документирана ( фабриката за амфитамини ).
Вследствие на тази си криминална дейност той се превърна в една изключително послушна политическа фигура, от което не пропуснаха да се възползват американците, ползващи такава практика още от началото на миналият век в Южна Америка, за налагане на колониалните си интереси в този регион.
Да си спомним тяхното изказване на най-високо ниво, за кървавият диктатор Сомоса, хранещ крокодилите си с опозиционери - Може да е кучи син, но той е Нашият кучи син!
цитирай
4. bojil - Българските медии ще са фашистки, ...
08.02.2016 01:43
Българските медии ще са фашистки,докато собствениците им са комунисти- никога повече!
цитирай
5. mar866 - ...
08.02.2016 14:28
Много ми е интересно тази нашенка на колко години е? Аз съм почти на 30, интересувам се от политиката, икономиката и важните проекти за България, но едва ли ще мога да съм толкова "компетентна" (освен, ако нямам тефтерче, разбира се)
Та...на колко години е нашенката, знаеш ли?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7387186
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27878
Архив