Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2018 09:33 - Лош човек с добри намерения- да се самоубиеш със заглушител за да не събудиш съседите
Автор: marknatan Категория: История   
Прочетен: 788 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Заварен да гледа детско порно "Горския човек" се самоубил със заглушител, но гилзата още не е намерена. Сигурно е във заглушителя, " самоделка", нема начин да не е заседнала там. Като гилзите от къщата на Ужасите. Полицаите са сигурни, че по нея има ДНК а на убиеца. Преди това шампионът по спортно ориентиране се прочу със безпогрешната си стрелба по подвижни мишени на три етажа с куче и бабичка. Завидните чистачески умения, от 22 изстрела в целта, в къщата на Ужасите, след като пробягал 10 км в силно пресечена местност ръката на стрелеца не трепнала и в старателно почистената триетажна къша, не е намерена и една гилза или кална стъпка говорят, че бабичката е убита последна. След почистването на къщата, за да не го обвинят в геронтофилизъм и развалят геройския му образ на педофил спортист, стъпил на криво с четиридест и четири годишна, а после и баба и. От миризмата на бензин в гаража, обаче хладнокръвието му го напуснало и той зарязал окървавните си дънки в кофата за боклук, с което надмина Моника Люински по запазване  на ДНК а доказателства за следствието. Въоръжена с ДНК а матряла  Републиканската полиция* за съжаление не могла да използва изпадналите в депресия следователски кучета да надушат в коя вила се е скрил Горския човек, но имала уреди за нощно виждане.  Откъде да знаят, че Горския човек страдал от кокоша слепота и се придвижвал само през деня, а нощно време хладнокръвно блъскал чикии на детско порно във вилата на строителния предприемач и уредите за топлино виждане не могли да засекат движенията влечугото.
По примера на Кобрата, който не изигра, нито един мач, но се изкачи в световната ранглиста и загубилият  Глигор, който въпреки загубата, поради атрактивната си игра си остава трети, Горския човек на практика изпрати републиканската полиция  в трета глуха и не бе застигнат от тях.
"Горския човек" повежда с едни гърди за наградата Спортист на годината в три категории, спортно ориентиране, спортна стрелба и скоростно почистване на къща. Скоростното оставане на ДНК  в гараж е дисквалифицирано, защото не се знае извършителят.
 До следващото убийство на пътната мафия в държавата на ръбъ на евросъюза.
 Да не си помислите, че  убийството на строителят на магистрали от търново  е свързана със строителите на пътища от община новиискър -  тцъ, магистрала хемус  още не  е  построена до Търново.
*  *  *
*- Републиканската полиция е на мнение, че не е стреляно с револвер с шест патрона, тъй като носенето на пет - шест револвера неминуемо би затруднило дишането  му от бунара до къщата и нарушило перфектността на стрелбата му



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marknatan
Категория: История
Прочетен: 3850555
Постинги: 1122
Коментари: 4084
Гласове: 1727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031