Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2018 07:52 - Държава, а не търговско предприятие...10-те Сталински удара срещу несправедливостта
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 700 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 24.03.2018 07:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Съветският съюз на практика беше опит да се създаде крепост на пътя на надигащата се ера на Несправедливостта, в която живеем днес. Тази ера вече настъпи и тя разруши Справедливата страна.

Опитите с т.нар. десталинизация са завършващият етап в борбата между Справедливостта и Несправедливостта.

С какво е толкова ненавистен Сталин на западния свят на Несправедливостта? Причината за това са десетте удара, които генералисимусът нанесе на света на Несправедливостта.

Десталинизацията е рефлекс на политическите елити, които завзеха властта и на генетично ниво се страхуват да не бъдат наказани за разрушаването на страната, за откраднатите заводи и земи; те искат да се предпазят от справедливия съд заради разхищаването на народната собственост. Затова създават мита за тъмното и кърваво минало, защото ако живееха там, щяха да бъдат разстреляни, и това би било Справедливо.

Кои са десетте удара на Сталин срещу Несправедливостта?

Удар първи: възраждането на империята

Как англосаксите разрушаваха Руската империя, прикривайки се зад кайзерова Германия, знаят всички. В противопоставянето между Доброто и Злото се унищожаваше мощният духовен център на света – Русия. Методите на идеологическата война малко са се променили оттогава. Лъжедемокрация, отричане на миналото, всепозволеност, духовна нищета, разврат и ненавист към собствените ценности – ето с какво ваксинираха руския народ и го ваксинират и досега.
Тогава не можа да се получи. Империята беше възстановена и редът беше възстановен.

Удар втори: справедливото наказание

Във възстановената от Сталин империя имаше слаби места; едно от тях бяха партийните кадри, участвали в демонтажа на Руската държава, в преследване на православните свещеници, в кървавите зверства – разстрели и екзекуции. Много от тях бяха агенти на влияние на чужди държави, а понякога просто шпиони. Имаше и обикновени бездарници, приспособенци и мародери. Във всеки случай новата империя не можеше да се управлява от предатели и унищожители на руския народ. Някои от тях бяха отстранени, други, които бяха особено опасни – унищожени. По времето на партийните чистки всички, които пропиваха златния запас на Русия, къпещи се с проститутки в шампанско, завладели за лично ползване дворци, всичките разхристиянчени кокаинисти революционери изчезнаха като дим. И това е Справедливо, за което трябва да благодарим на другаря Сталин.

Удар трети: държава, а не търговско предприятие

Когато за пореден път става ясно, че Русия не може ей така просто да бъде завладяна, бяха задействани западните пазарни шегички. НЕП-ът. Същият НЕП, който довърши Съветския съюз със съдействието на Горбачов. А Сталин си постави задачата да построи държава, а не търговско предприятие за обогатяване на новозабогатели непмани, смятай – олигарси. Съдейки по всичко, болният Илич просто махнал с ръка на настойчивите искания на Сталин, като му дал картбланш за решителни мерки. И бардакът приключи. Създаването на несправедливо общество, обслужващо финансовите и промишлените елити, беше прекратено. Бандитите и спекулантите бяха поставени на мястото им.

Удар четвърти: защита на православието

Когато антисталинистите няма какво да кажат, надигат глас за сталинските гонения срещу православната църква. А всъщност е точно обратното – Сталин се опитва да спре антицърковната вълна, която заформиха „просветените“ умове в Русия още преди октомврийските събития. Велики писатели отвращават своя народ от вярата и църквата, включително Толстой и Пушкин. И всичко било готово за революцията. Народът беше възпитан в „най-добрите“ атеистични традиции – нахлуваше в църквите, чупеше кръстовете, изгаряше иконите, издевателстваше над свещениците. Главатарите на революционните шайки само управляваха този процес, а съзнанието на масите вече беше сформирано от либерално-творческата интелигенция.
Сталин направи, каквото можа. Прекрати вакханалията и създаде института на Патриаршеството. По времето на отбраната на Москва над столицата кръжи самолет с иконата на Света Богородица, в храмовете се извършват богослужения. В Съветския съюз православната църква не изчезва, разпадът на духовността на руския народ, започнал от дореволюционните „западняци“, демократи и либерали, беше спрян.

Удар пети: селекцията на кадри

Съвременният „демократичен“ модел на обществено устройство декларира неограничени възможности на всеки отделен индивид. Това е чиста пропаганда. Не можеш да попаднеш на „върха“ от улицата. Потомствените демократи здраво държат властта, премахвайки чуждите. Този „тесен кръг“ обработва мозъците на своите крепостни и успешно ги превръща в безинициативни малограмотни потребители на продукция на техните корпорации. Няма никаква „голяма американска мечта“, има само „велика американска лъжа“, красиво опакована и рекламирана. Не съществува нито една страна, в която обикновеният шлосер или миньор да бъде допуснат до държавното кормило.
Нито в една, освен в Съветския съюз. Сталинските наказателни органи, демонизирани от разните там солженицини и новодворски, имаха освен преките си задължения, още една важна функция – да избират и придвижват успешни и талантливи хора по кариерната стълбица. Повярвайте, Буш-младши в съветската система на селекция нямаше да има и ни най-малката надежда да попадне във висшите ешелони на властта. Но в либерално-демократичната система богатите идиоти могат да оглавяват ядрени държави, заплашвайки целия свят, а и собствените си страни.
Успешността на сталинския мениджмънт се опираше на ефективната кадрова работа. И което беше най-опасното за света на Несправедливостта, тази система беше истински демократична, даваше възможност на всеки талантлив и работещ човек да направи кариера.

Удар шести: науката и образованието

Кенеди казваше: „Космоса загубихме от руснаците още на училищната скамейка…“ Аз бих добавил – „и не само Космоса“. Най-съвършената съветска система на обучение даде не просто стопроцентова грамотност, но и развиваше у хората влечението към творчеството и науките. За разлика от днешната западна система, която ражда от конвейер леко грамотни потребители. Но днешният западен елит обучава своите деца в закрити учреждения, създадени по образ и подобие на руските и съветските школи и лицеи, увеличавайки по този начин разрива между управляващата върхушка и основната маса хора. Западният свят на Несправедливостта беше в шок от успехите на науката и образованието в страната, която „стенеше“ под Сталин.
Днес в Русия и Украйна се унищожава сложната система на образование и те вече застават на страната на Несправедливостта, превръщайки великия народ в безграмотно стадо.

Удар седми: великата победа

Само народ, живял в справедлива страна, може толкова героично да се сражава и победи. Светът „почервеня“, а Сталин се превърна в истинска световна звезда. В Гърция избухва гражданска война между комунисти и антикомунисти, Източна Европа попада под влиянието на Съветския съюз, в Западна Европа и САЩ авторитетът на Съветския съюз се увеличава невероятно. Това не можеха да простят на Сталин. Във Фултън Чърчил точно посочи заплахата за света на Несправедливостта и започна студената война.

Удар осми: ядрената бомба и Космосът

Като прогресивна държава с високо ниво на технологии и огромен научен потенциал, Съветският съюз в кратки срокове ликвидира западния монопол в ядреното оръжие и се придвижи в Космоса. И ядрената, и космическата програма били заложени още при Сталин – създадени са полигони, институти, заводи, обучени са хиляди специалисти. Прибавете към това многомилионната армия победителка и ще разберете как са се натъжили враговете на Справедливата империя.

Удар девети: справедливата империя

Съветският съюз е империя на справедливостта. Но либералите се опитват да мерят всичко с метри колбаси или дълбочината на потребителската кошница. Не бива да се спори с тях – те защитават други ценности, те са от друг свят. Думите „гордост“, „чест“ и „справедливост“ за тях са празен звук.
По времето на Великата отечествена война командирите от всичките рангове, които изпращали войниците си без подготовка на вражеските позиции, били разстрелвани.
Всеки партиен работник бил сурово наказван за ругателство с обикновени хора на работното място.
Един работник не можело да бъде уволнен от предприятие без достатъчно основания. Борбата с корупцията била жестока и се стигало и до разстрел.
Съветската империя е пълна противоположност на западните империи. Там нямаше угнетени и унищожени народи, за разлика от САЩ и Великобритания. Всичките богатства са собственост на държавата, т.е. на народа. В Западния свят държавата е на представителите на крупните планове и корпорации.

Удар десети: Сталин е жив!

Трябва да се отдаде дължимото на извратливостта на враговете – избягвайки пряк конфликт със свръхдържавата, те успяха да развалят Съветския съюз, да му наложат своите ценности и своята порочна пазарна система. Остана само едно препятствие – историческата памет. И Сталин е част от нея. За ужас на разрушителите на империята на Справедливостта Сталин им нанася десетия удар дори след смъртта си, и то днес. Руснаците не само помнят Сталин, но го смятат за една от най-бележитите личности в историята на Русия и света. И не само това – те искат и неговото завръщане, защото руснаците искат Справедливост. / Издателство “Распер”


 


 





Гласувай:
6



1. bojinkata - Поздрави!
24.03.2018 14:51
Поздрави!
цитирай
2. vaquero - koshava,
25.03.2018 00:40
Сталин утвърди социализма.
цитирай
3. pando - Интересна работа
25.03.2018 10:02
Още ли са живи китайците? Според ибрикчиите от блога те отдавна трябва да са умрели под "кървавата" сталинистка диктатура. На всичкото отгоре не искат да хрантутят престъпниците ,крадците и убийците...и ги осъждат на смърт. Само да не ми развяват статистически цифри основани на стъкмистика.

В Куба ням пари, но кубинците са по щастливи от дебелогъзите и оглупели кравари....Който е ходил там ,да каже.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747514
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031